06 387 158 16   |   info@versluisvakschilders.nl   |   offerte   |   contact

Schilder Frank Versluis van Versluis Vakschilders Leerdam
Ons motto: kwaliteit, persoonlijk contact, vertrouwen en een perfect eindresultaat!
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Prijs winnaar Frank Versluis, Versluis Vakschilders

Landelijke prijs voor Versluis Vakschilders

16 mei 2017

BERGSCHENHOEK – Sinds 26 maart jongstleden mag Versluis Vakschilders zich rekenen tot de 25 beste schilders van Nederland, aangesloten bij de landelijke Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Hiertoe behoren alleen streng getoetste schildersbedrijven met jarenlange ervaring.

Van circa 1.100 respondenten werd de uitgebreide mening gevraagd over de door hen ingeschakelde erkend Betere Schilder. In het onderzoek werd onder meer gevraagd naar de vakkundigheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid van het schildersbedrijf. Alleen schildersbedrijven met meer dan tien ingevulde klantreviews in 2015 konden meedingen naar de felbegeerde prijs. Het onderzoek werd overigens uitgevoerd door het onafhankelijke en gerenommeerde ‘Klantenvertellen’.

“Het is dan ook niet zómaar een prijs, het is een hele mooie blijk van waardering van mijn klanten. Daarom ben ik ook enorm trots op deze prestatie,”
aldus de kersverse prijswinnaar. “De klanttevredenheidwedstrijd is reeds een jarenlange traditie onder de vele aangesloten schilders, wat de prestaties er alleen maar knapper op maakt,” aldus een woordvoerder van De Betere Schilder.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 450 vakschilders te waarborgen en te controleren.

Graag vertelt Versluis Vakschilders u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten uitvoeren van schilderwerk. Bel met Versluis Vakschilders: Tel.: 06-38715816.

Wil u vrijblijvende informatie of een offerte aanvragen?

Logo's Versluis Vakschilders

© 2017 Versluis Vakschilders | Janine Ontwerpt | Niets uit deze website mag zonder toestemming worden overgenomen