06 387 158 16   |   info@versluisvakschilders.nl   |   offerte   |   contact

Versluis Vakschilders buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk, de identiteit van uw huis
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk wordt verricht aan kozijnen, deuren, ramen, goten en andere gevelelementen. In sommige gevallen valt daar ook het schilderwerk aan gemetselde of gestucadoorde gevels onder. Afgezien van bescherming heeft buitenschilderwerk ook een stijlvolle functie doordat het kleurgebruik en de glansgraad voor een belangrijk deel de uitstraling en de waarde van uw woning of bedrijfspand bepalen. Wij geven u met alle plezier kleur en materiaaladviezen zodat uw woning perfect uit de verf komt.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Schilderwerk aan houten gevelelementen is minstens elke 5 à 7 jaar toe aan een volledige schilderbeurt. Dat verschilt overigens per gevelzijde want door de invloed van zon en regen zullen de westelijk en zuidelijk gelegen gevels eerder om onderhoud vragen dan de noordelijk en oostelijk gelegen gevels.

Goed onderhoud gaat echter verder dan eens in de 5 of 7 jaar het geheel overschilderen. Door in de tussenliggende periode regelmatig uw schilderwerk te (laten) controleren en waar nodig bij te werken kunt u de levensduur van het schilderwerk verder belangrijk verlengen.

Waarom buiten schilderen?

Bij buitenschilderwerk gaat het niet alleen om het verfraaien maar ook om het beschermen van houten gevelelementen, steen en metaal(corrosie) tegen weersinvloeden. Ook de duurzame houtsoorten zoals bijvoorbeeld meranti dienen te worden beschermt tegen weersinvloeden. Houtreparaties zijn over het algemeen kostbaar en dienen indien mogelijk voorkomen te worden. Uw woning of bedrijfspand heeft een betere uitstraling wanneer het schilderwerk met regelmaat wordt bijgehouden door Versluis Vakschilders. Zo bent u er zeker van dat het schilderwerk goed bestand is tegen de sterk varierende  weersinvloeden.

Met Versluis Vakschilders geniet u jarenlang van uw prachtige schilderwerk.
Heeft u behoefte aan een andere kleurstelling dan stellen wij vrijblijvend voor u een gratis kleuradvies op.

Hoogwerkers

Bij moeilijk bereikbare plekken, zullen wij gebruik maken van steigers of hoogwerkers. Zodoende kunnen wij altijd een optimale kwaliteit garanderen.

Stofvrij werken

Goed gereedschap is het halve werk, daarom schuren wij zowel binnen als buiten met de machines en stofafzuiging van Festool. Het grote voordeel hiervan is, dat we de overlast van stof tot een minimum beperken wel zo prettig voor u als klant. Ter gelijker tijd kunnen wij blijven streven naar de perfecte voorbehandeling voor het de nieuw aan te brengen verflaag.

Wil u vrijblijvende informatie of een offerte aanvragen?

Logo's Versluis Vakschilders

© 2017 Versluis Vakschilders | Janine Ontwerpt | Niets uit deze website mag zonder toestemming worden overgenomen