06 387 158 16   |   info@versluisvakschilders.nl   |   offerte   |   contact

Wandafwerking, behang, Versluis Vakschilders Leerdam
Ons motto: kwaliteit, persoonlijk contact, vertrouwen en een perfect eindresultaat!
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Renovliesbehang

Renovliesbehang is tegenwoordig zeer populair! Renovliesbehang is een goed alternatief voor saus klaar stucwerk en is een zeer sterk en duurzaam materiaal. Het heeft het uiterlijk van glad gestuukte wanden, maar kunnen op geen enkel mogelijke manier scheuren. Sommige opdrachtgevers willen daarom liever niet hun nieuwbouwwoning of bedrijfspand direct stucen in verband met de eventuele werking van het nieuwbouwhuis of bedrijfspand.

Hier hebben wij dus een eenvoudige oplossing voor!

Wij bieden glad renovliesbehang aan voor bestaande en nieuwbouwwoningen, hiermee weet u zeker dat de muren ondanks de werking van de nieuwbouwwoning de muren een mooie uitstraling blijven behouden.
Na het renovliesbehang te hebben geplakt zien de muren eruit alsof deze gestuct zijn.

Renovlies is een behangsoort van de hoogste kwaliteit! Renovliesbehang is geperst en geweven in een bepaald patroon of helemaal glad. Dit renovliesbehang wordt geleverd op een rol van 25 meter met een breedte van 1,00 meter het gewicht van de renovlies is 150 grams. Renovliesbehang kan overgeschilderd of gespoten worden met een muurverf in de kleur die u wilt. Zo creëert u een eigen stijl en uitstraling in uw interieur!

Wij bieden voor het renovliesbehangen een totaalpakket aan. Wij maken uw wanden strak en glad met renovlies voor een zeer gunstig bedrag. Wij werken op een m2 basis waar alle kosten in verwerkt zitten.

Wij kunnen ook renovliesbehang met een motief of structuur aanbrengen, vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

Wil u vrijblijvende informatie of een offerte aanvragen?

Logo's Versluis Vakschilders

© 2017 Versluis Vakschilders | Janine Ontwerpt | Niets uit deze website mag zonder toestemming worden overgenomen