06 387 158 16   |   info@versluisvakschilders.nl   |   offerte   |   contact

Versluis Vakschilders Schoonrewoerd
De gevel is het visitekaartje
van elke woning of bedrijfspand
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gevelschilderwerken

Een gevel is onderhevig aan tal van invloeden van buitenaf en van binnenuit: zon, wind, vocht, bouwgebreken, etc. Daarom verdienen deze extra aandacht. De mogelijke gevolgen zijn vaak niet te overzien: scheurvorming, opstijgend vocht, betonbewapening die roest, bepleistering die loskomt, mos, schimmels, algen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw buiten muren juist te behandelen tegen deze aantastingen. Met het gebruik van de meest kwalitatieve verfproducten van Sigma Coatings en het vakkundig aanbrengen van de verflagen is uw gevel bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Zo profiteert u van een jaren lange levensduur van uw gevelschilderwerk.

Voor Versluis Vakschilders is het vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand dienen te gaan om uw woning of bedrijfspand te wapenen tegen verval. Iedere klant krijgt bij ons gratis advies op maat. Ook beschikken wij over speciale kleurstalen voor de afwerking van de buiten muren. Zo kan de perfecte kleur naar ieders wensen bepaald worden.

Is uw gevel dringend aan onderhoud toe? Neem dan contact met ons op.

Logo's Versluis Vakschilders

© 2017 Versluis Vakschilders | Janine Ontwerpt | Niets uit deze website mag zonder toestemming worden overgenomen