06 387 158 16   |   info@versluisvakschilders.nl   |   offerte   |   contact

Project schilderwerk Schelluinen door Versluis Vakschilders
Ons motto: kwaliteit, persoonlijk contact, vertrouwen en een perfect eindresultaat!
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Monumentaal Schilderwerk

Bent u de trotse eigenaar van een monumentaal gebouw? Dan wilt u vast dat u pand of gebouw in goede conditie is en blijft. Het onderhoud en renoveren van  monumentale gebouwen verreist kennis, vakmanschap en oog voor detail. Het gaat bij monumenten vaak om het maken van een verantwoorde afweging tussen duurzaamheid, esthetische waarde en uitgaven, of het nu om stadse panden, woningen uit de jaren 30, boerderijen of molens betreft.  Bij  Versluis Vakschilders is uw monumentale schilderwerk in professionele handen. Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden en profiteer van onze uitgebreide service op maat!

Specialist voor monumentaal schilderwerk

Versluis Vakschilders is een begrip in en buiten Leerdam als het gaat om schilderwerken. Door onze persoonlijke service, goede kwaliteit en vakmanschap komen klanten bij ons terug voor onderhoud en schilderwerken. Daarnaast hebben we steeds meer klanten die op zoek zijn naar ervaren en gespecialiseerde schilders op het gebied van monumenten. Wij hebben dan ook vak schilders in huis die de juiste kennis en kunde  hebben voor monumentaal schilderwerk.

Traditionele kleuren

Het gebruik van verf en kleur bij monumenten is vaak regio- of streekgebonden. Traditionele verfkleuren en combinaties van kleuren die voor het buitenschilderwerk werden veel gebruikt en passen wij nog steeds toe. Hoewel het  hoofddoel van het schilderen van de buitenzijde is het aanbrengen van een beschermende laag die weerstand biedt tegen kwalijke weersinvloeden. Daar staat tegenover dat vele verfkleuren een rijke traditie hebben en hierdoor van historische waarde zijn. Wij werken met traditionele verfkleuren, die gebaseerd zijn op deze rijke traditie van het kleurgebruik in Nederland door de jaren heen.

Subsidie en Vergunning

Het herstellen van een monumentaal pand of gebouw moet aan specifieke wet en regelgeving voldoen. Als schildersbedrijf houden wij hier uiteraard rekening mee. Wij hebben nauw contact met de gemeenten en kunnen u adviseren over deze wettelijke eisen, subsidie en belastingvoordeel.

Wil u vrijblijvende informatie of een offerte aanvragen?

Logo's Versluis Vakschilders

© 2017 Versluis Vakschilders | Janine Ontwerpt | Niets uit deze website mag zonder toestemming worden overgenomen