06 387 158 16   |   info@versluisvakschilders.nl   |   offerte   |   contact

Schildersbedrijf Versluis Vakschilder uit Leerdam is uw winterschilder
Ons motto: kwaliteit, persoonlijk contact, vertrouwen en een perfect eindresultaat!
Vraag een vrijblijvende offerte aan

De winterschilder

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een verfrissing of een opknapbeurt, vergeet dan de winterschilder niet! Wij staan klaar om uw woning of bedrijfspand van professioneel schilder- en behangwerk te voorzien. Of nu gaat om een kleine of een grote opfrisbeurt, al het binnenwerk wordt door de winterschilder met veel enthousiasme onder handen genomen, met als resultaat een schitterend afgewerkte woonkamer, hal of slaapkamer. Wij adviseren u graag over kleur- en materiaal gebruik. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Flinke korting

In de winterperiode van 15 November tot en met  15 Maart geven wij u een warme winterkorting van 10% over het totaalbedrag, samen met het verlaagde btw-tarief van 6% zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag. De winterkorting geldt voor particulieren en bedrijven. De minimale omvang van de werkzaamheden moet drie mandagen zijn. De korting geldt voor alle binnenschilderwerkzaamheden.

De winterschilder geeft uw huis niet alleen een mooie, frisse uitstraling, het gebeurt ook op een milieuverantwoorde manier. Bij binnenschilderwerk passen wij altijd oplosmiddelarme verf toe. Deze verfsoort is beter voor mens en milieu. De kwaliteit van de nieuwe verfsoorten bewijst zich ook op lange termijn: kleur en glans blijven langer mooi!

Wil u vrijblijvende informatie of een offerte aanvragen?

Logo's Versluis Vakschilders

© 2017 Versluis Vakschilders | Janine Ontwerpt | Niets uit deze website mag zonder toestemming worden overgenomen